KJØP BILLETTER TIL

UNGDOMS-RØRA

Lørdag 17. juni 2023 - kl: 19:00

UNGDOMS-RØRA

Lørdag 17. juni 2023 kl: 19:00-01:00
Bergsbygda Montessoriskole - Porsgrunn
Bergsbygdavegen 558, 3949 Porsgrunn

Aldersgrense 13 år og oppover
Under 13 år må være i følge med en voksen med kjøpt billett
Under 10 år ikke anbefalt!!

KJØP UNGDOMS-RØRA BILLETTER HER:

PROGRAM

Kl: 18:45-19:45 - BUSS - Shuttle fra Porsgrunn bussterminal til Bergsbygda Montessoriskole

Kl: 19:00 - INNSLIPP
Kl: 20:00 - KONSERTSTART
Kl: 20:00 - JESPER JENSET - 60 min
Kl: 21:00 - DJ - 30 min
Kl: 21:30 - JONAS BENYOUB - 45 min
Kl: 22:15 - DJ - 30 min
Kl: 22:45 - TORINE - 45 min
Kl: 23:30 - DJ - 30 min
Kl: 24:00 - HKEEM - 60 min
Kl: 01:00 - DJ - 30 min - rolig

Kl: 01:00 - 02:00 - BUSS - Shuttle fra Bergsbygda Montessoriskole til Porsgrunn bussterminalen  - helt frem til området er tømt for publikum.

PRISER

Dagspass lørdag 17. juni

Alle priser er inkl. mva

550 KR


INFORMASJON


BUSS

Porsgrunn Bussterminal - Kammerherreløkka
Rørafestivalen - Montessoriskolen 

50 kr pr person pr tur.

KIOSK

Det vil bli muligheter for å kjøpe mat og drikke på festivalen.

PARKERING

Det er mulighet til å parkere like i nærheten av Ungdoms-Røra.
100 kr pr. Dags-Billett pr bil.

BILLETTER

Du vil få tilsendt dine billetter med egen QR kode på:

E-post den 12. juni kl 16:00 og på SMS 16. juni kl: 16:00

E-post den 12. juni kl 16:00 og på SMS 16. juni kl: 16:00
E-post den 12. juni kl 16:00 og på SMS 16. juni kl: 16:00
Du vil motta en ordrebekreftelse når du har kjøpt billettene - den kan ikke benyttes som billett!

Alt du kjøper her vil bli lagt under samme QR kode.

Alt du kjøper her vil bli lagt under samme QR kode.
Alt du kjøper her vil bli lagt under samme QR kode.
Når du ankommer Rørafestivalen viser du frem QR kode til skanning. Da vil du motta ditt eget personlige FESTIVALBÅND eller annet du har kjøpt.

Vi ønsker dere alle en riktig fin festivalhelg! 


ARTISTER UNGDOMS-RØRA 2023

HKEEM

Det er ikke noe tvil om at livet til Abdulhakim Hassane aka «Hkeem»ble snudd på hodet dahan slapp debutsingelen «Fy Faen» i 2017. Låta har nå imponerende50millioner streamspåSpotify, der den havnet på viral-listen i 12 land, for å ikke snakke om topp 10 på den globaleviral-listen! Siden da har Hkeem fått flere p3-Gull nominasjoner, vunnet 2 Spellemannspriserog servert oss slagere som «Urettferdig», «En som meg» og «Ghettoparasitt». Sistnevnte hargjort et spesielt sterkt inntrykk på den norske befolkningen, og teksten på låta har blitt pensumi norske skoler over hele landet


JONAS BENYOUB

Med bakgrunn fra både Alf Prøysen og Samira Said, tajin og pinnekjøtt, har Jonas Benyoub en unik evne til å formidle budskap gjennom flow, metaforer og rytmer.


Jonas er født og oppvokst i Oslo, og har bemerket seg i musikkbransjen i ti år.
Han hylles ofte av sine musikk-kollegaer, har blitt omtalt som «en av de aller, aller beste vi har i rapfeltet» av P3, og i 2022 ble han tildelt prisen «Årets stjerneskudd» under By:larm.

Debutlåta «Youm Wara Youm» ble utgitt i 2017, og ble brukt i NRK-suksessen SKAM. Siden den gang har Jonas etablert seg som en av de mest kredible rapperne i landet, med en merittliste bestående av features med blant annet Karpe, Tommy Tee, Lars Vaular, Dutty Dior, og Yousef fra Madcon. Han er også en solid låtskriver, og har skrevet låter for- og med blant annet Karpe, Stig Brenner, Hkeem og Temuur.


I 2022 ga Jonas ut debutalbumet ZeroLove, som gikk rett inn på Topp30-lista i Norge samme uke som utgivelsen, etterfulgt av albumets del to, ZeroLove Deluxe.


TORINE

Norges nye emo-prinsesse, Torine fra Arendal, har på kort tid gjort seg bemerket både innenfor og utenfor riksgrensene. Hun har én Converse-sko godt plantet i den solfylte, amerikansk-lydende pop-rocken, og en annen i den melankolske skandi-popen, når hun lager musikk om livets lyse og mørke sider.

Torine har drevet med musikk så lenge hun kan huske, og skriver personlige sanger som har hjulpet henne gjennom tøffe tider i livet, så vel som sanger ment for å feire livet, kjærligheten og ungdommelig galskap - skreddersydd for alle som hadde Britney Spears og blink-182 på MP3-spilleren sin på ungdomsskolen, og alle som crusher på Machine Gun Kelly og Olivia Rodrigo i dag.

Og det er på konsertscenen at Torine virkelig hører hjemme, noe hun fikk bevist på by:Larm i 2021 for et fullsatt og ekstatisk Sentrum Scene. Nylig har hun også turnért med DJ og verdensstjerne Alan Walker i Kina, India og Europa, som har gitt mersmak:-

"Det betyr så mye for meg å se at folk synger med på låtene mine, og kan relatere til tekstene. Noe av det beste jeg vet med å være artist, er å få reise og treffe nye mennesker, og høre historiene deres, over en kald pils i baren etter konsert - det er ingenting som inspirerer meg mer"
, sier Torine.

Med sukkersøte refrenger, friske gitarriff og masse sjarm, har låter som Bored, Cliché, Stupid Things og Olivia rotert hyppig hos NRK P3, og låten All My Friends (med CLMD og Broiler), som Torine også fremførte under VG Lista-showet 2021, herjet norske hitlister i ukesvis. Og stadig flere lar seg begeistre av Torines musikalske univers:

- "Jeg føler på en måte at fansen min og jeg har en slags hemmelig klubb, hvor vi kan snakke om alt og alle, og forstår hverandre. Konsertene mine er på en måte en hjemme-alene-fest hvor alle er invitert, og alt er lov", sier Torine. Og flere hjemme-alene-fester skal det bli i 2022, når Torine både lanserer sitt etterlengtede debutalbum, og pakker bandbilen for å spille flere konserter rundt om det ganske land.

Fullengderen "Unholy" slippes våren 2022, og markerer starten på en spennende karriere for Torine, i tillegg til en ny collab med Alan Walker, låten Hello World som slippes i januar. 


JESPER JENSET

Med over 150 millioner streams og en rekke suksessfulle utgivelser, har Jesper Jenset markert seg som en lovende stjerne i det norske poplandskapet. I 2019 debuterte Jesper på norsk med låten «Hver gang», med Arif på gjestevokal. Låten ble raskt en radiohit, og har til nå streamet til gull.

I 2020 slapp Jesper en rekke singler, og EP trilogien «Vol 3», som mottok internasjonal oppmerksomhet fra Beats 1 og Elton John, som spilte «Facade» på Rocket Hour Show.

Under pandemien flyttet Jesper hjem til Molde igjen, og begynte i denne perioden å skrive mer musikk på norsk. Sommeren 2021 slapp han «Skyt Me I Hjertet», og inviterte lytteren inn i et nytt og lekent univers på morsmål. Dette ble startskuddet for Jesper sitt norske prosjekt, med en rekke singler til lovende omtale og høy rotasjon på norsk radiostasjoner.