PRAKTISK INFO

Rørafestivalen 

Her finner du viktig, nyttig og praktisk informasjon om Rørafestivalen. Bruk menyen over for å finne ut mer om det du lurer på. Sidene vil oppdateres med jevne mellomrom mens planleggingen av festivalen pågår. Skulle du slite med å finne de svarene du er ute etter, er det fullt mulig å ta direkte kontakt med den som er ansvarlig for det aktuelle området eller fagfeltet.
Se under KONTAKT i menyen.

Festivalområdet

Rørfestivalen består av et Markedsområde og et Konsertområde. Hele festivalområdet er åpent for alle og det er gratis inngang på Markedet.  Røra badeplass eies av Skien kommune og Rørafestivalen har tillatelse for å arrangere konserter og marked denne helgen. 

Åpningstider 

Røra badeplass er offentlig og åpen for alle hele helgen. Det er kun under selve konserten at konsertområdet blir steng, men resten av Markedsområde og badeplassen er åpen. 

SE PROGRAM FOR ALLE TIDER: Klikk her

Innslipp til konsertområdet åpner 1 time før konsertstart. Konsertområdet er da kun ment for festivaldeltagere med gyldige festivalpass. Alle andre må forlate konsertområdet.

Ro på området

Fra Porsgrunn Kommune: Festivaler som går over flere dager, kan ikke påregne å spille livemusikk fra stor scene utendørs til kl. 01.00, mer enn en kveld. For den øvrige festivaldag kan det påregnes å spille livemusikk fra stor scene utendørs senest til kl. 24.00. For sammenhengende festivaldager utover dette må det påregnes at livemusikk utendørs avsluttes kl. 23.00.

Røking på området

Det vil bli satt opp egne røykeplasser.
Ikke tillat å røye på Festivalområdet utenom de tilviste røykeplassene.

Til Rørafestivalen

Det går kollektivtrafikk fra store deler av Norge til Porsgrunn. Fra Porsgrunn sentrum vil vi ha egen busstransport tur/retur Rørafestivalen - Porsgrunn.

For dere som ønsker å ta bil kan Rørafestivalen tilby bilparkering for dag og døgn.

Aldersgrense

Det er fri aldersgrense på festivalområdet. Husk å ta med deg legitimasjon hvis du er over 18 og ønsker å kjøpe annet enn mineralvann! Barn under 12 år kommer gratis inn med følge av en voksen som har kjøpt festivalpass.

Barn

Rørafestivalen tar barnas sikkerhet på alvor. Derfor skal alle barn under 12 år registreres før de slipper inn på festivalområdet. Barn under 12 år kommer gratis inn på festivalen i følge med foreldre/foresatte som har kjøpt festivalpass.
REGISTRER BARNET DITT NÅR DU KJØPER DIN BILLETT.

Søppel

Husk å vær nøye med og kaste all søppel i utsatte søppelkasser. Det er ikke lov å ha med glass eller andre spisse gjenstander inn på området. 

Betalingsmåter

All betaling skjer via din MOBIL. Ingen kontantbetaling eller terminalbetaling.
NB! VI ER EN KONTANTFRI FESTIVAL DER ALL BETALING KUN SKJER VIA VÅRE BETALINGSLØNINGER VIA MOBIL OG IKKE BANKTERMINALER!!

Følgende er ikke tillatt inne på Rørafestivalen

- Plastflasker eller andre type flasker er ikke tillatt - men poseflasker av type silikon, neopren eller lignende mykt materiale kan du ha med deg inn, så lenge du tømmer flasken for innhold på vei inn på festivalområdet.

  • Medbrakt mat og drikke, med unntak for snacks og barnemat (se nederst)
  • Spesielt brannfarlige væsker eller gjenstander
  • Paraplyer
  • Campingutstyr
  • Kamerautstyr med avtagbar linse og videokamera
  • Selfiestang eller lignende
  • Spisse/skarpe/farlige gjenstander
  • Lydopptaksutstyr
  • Dyr

Gjenstander som er forbudt etter norsk lov er selvsagt ikke tillatt på festivalområdet. Vaktpersonalet kan nekte publikum å ta med gjenstander som de vurderer kan utgjøre en risiko inne på festivalen. Unntak kan gjøres ved spesielle behov. Ta kontakt med festivalen i god tid for å avklare dette.

Noen ting du bør ta med deg for en best mulig festivalopplevelse

- Solkrem

- Godt fottøy

- Regntøy: Vi har ingen engangsregnponchoer fordi vi prøver å kutte ut unødvendig engangsplast.

- Genser/jakke til kvelden

- Mobil - Bankkort

- Godt humør

Det er lov å ha med barnemat inn på festivalen. Snacks og frukt er også tillatt. 

Hva skjer om Rørafestivalen blir avlyst pga Covid-19?

Hvis Rørafestivalen 2022 må avlyses pga. Covid 19 vil alle billetter automatisk overføres til Rørafestivalen 2023. Ønsker du refusjon av billetten får du selvfølgelig det. Rørafestivalen forbeholder seg retten til å avlyse eller flytte enkelt konserter. Slike endringer gir ikke rett til refusjon av billetten.