FRIVILLIG

BLI MED SOM FRIVILLIG

FØR, UNDER ELLER ETTER RØRAFESTIVALEN

Les mer om de forskjellige arbeidsoppgavene vi trenger hjelp til under dette skjema.
Krysser du av på flere oppgaver/Team er det større mulighet for å bli tilbudt jobben.


Vi trenger deg som frivillig for å lage verdens beste festival!! Vi ønsker frivillige som er positive og flinke til å jobbe. 

ALDER
Generell aldersgrense for å være frivillig på Rørafestivalen er 14 år. I baren må du være 18 år for å servere alkohol.

HVOR MYE MÅ JEG JOBBE?

 • 1 vakt = 8 timer jobbing - Dette er et minimums antall - Ja, du får pauser, mat og drikke
 • 1 vakt kvalifiserer til dagspass - du velger selv hvilken dag.
 • 3 vakter kvalifiserer til 3 dagspass eller 1 helgepass

JOBBE FØR, UNDER ELLER ETTER 
FØR festivalen: Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag og/eller Fredag
UNDER festivalen: Fredag, Lørdag eller Søndag
ETTER festivalen: Søndag eller Mandag

HVA FÅR JEG SOM FRIVILLIG?

 • En FANTASTISK festivalopplevelse 
 • Gratis dagspass til en eller flere festivaldager 
  (Antall vakter du velger å jobbe avgjør dette)
 • God opplæring i de oppgavene du får tildelt
 • Pauser, mat og drikke under vaktene
 • Nye bekjentskaper
 • Verdifull erfaring

VI FORVENTER
Når du er på jobb, er du 100% dedikert til arbeidet du er satt til. Du skal være edru på jobb, møte opp presist og jobbe alle avtalte timer. Vær klar over at dersom du benytter deg av dagspass eller helgepass uten å møte opp til dine avtalte vakter som frivillig, vil du bli fakturert for prisen av disse passene i etterkant.

Vi sørger for at du får vite når du skal jobbe og møte opp, samt at du får arbeidsinstrukser og mat den dagen du jobber. Er du satt opp på vakt under konsertene kan du gå glipp av konsertene mens du er på jobb, men så kan du nyte konsertene når du har fri.

Dersom du ikke kan jobbe, skal du si ifra så fort som mulig.

KAN JEG JOBBE SAMMEN MED EN VENN?
Vi skal gjøre alt vi kan for at det skjer, men kan dessverre ikke love noe.

KAN JEG SELV VELGE HVA JEG SKAL JOBBE MED?
Du kan komme med ønsker, men det er ikke bestandig vi kan innfri det ønsket.

HVA SKJER OM JEG IKKE MØTER OPP PÅ JOBB?
Når du har skrevet under en samarbeidsavtale, forplikter du deg til å jobbe de timene/skiftene som er avtalt. Du bekrefter da samtidig at dersom du ikke skulle møte opp på jobb, blir du fakturert for festivalpass til full pris, samt for mat og t-skjorte.

COVID?
Rørafestivalen vil benytte testing eller koronasertifikat dersom regjeringens tiltak tilsier dette. Negativ koronatest sidestilles med vaksinasjon og immunitet etter gjennomgått covid-19-sykdom. For at koronasertifikatet skal vise grønt må den som innehar sertifikatet være beskyttet eller ha negativ test som ikke er eldre enn 24 timer.

ARBEIDSOPPGAVENE 

MARKEDSFØRINGSTEAMET (NB: FØR festivalen) 
Vi vil gjør Rørafestivalen kjent for ALLE! Jobben består i blant annet å henge opp plakater og bannere og dele ut flyers på andre arrangement rundt omkring Vestfold og Telemark. Som frivillig her vil du være en del av et team som har ansvar for å gjøre markedsføre festival best mulig og som gjør at flest mulig kommer til Røra denne helgen.  

DEKOR-TEAMET (NB: FØR festivalen)
Som frivillig her vil du være en del av et team som har ansvar for å gjøre festivalområdet så fint og hyggelig som mulig. Det vil være alt fra å lage skilt, henge opp planter og dekorere ulike steder på festivalområdet. Er du kreativ og glad i å bruke henda, er dette perfekt for deg! 

FESTIVALOMRÅDE-TEAMET (NB: FØR og ETTER festivalen) 
Vi er teamet som gjør festivalområdet klart for publikum og fest. Her er mange forskjellige oppgaver. I dette teamet ønsker vi deg som liker varierte oppgaver og utfordringer, samt noen som er løsningsorienterte og er klar for å ta i et tak. Her er det alt fra enkle arbeidsoppgaver til mer krevende oppgaver, så det lønner seg å være i ok fysisk form da det også kan innebærer noe tunge løft og rigging.

BILLETTER & SETTE PÅ FESTIVALBÅND-TEAMET
Som frivillig her er du gjestenes første møte med festivalen vår. Her vil du jobbe med bytting av billett til festivalbånd, og sette på festivalbåndet på alle som skal inn på konserten. Det vil også bli jobb med salg av billetter. Her kan det til tider bli meget hektisk så en god sans for orden og effektivitet er en fordel og at du alltid møter vårt publikum med et smil!

FRIVILLIG-INNSJEKK-TEAMET 
På Rørafestivalen jobber det mange frivillig. For at dette skal gå smertefritt og at alle frivillige skal få den informasjonen de trenger så er dette teamet nøkkelen for nettopp dette.  Jobber er å sørge for at alle de frivillige har det bra! Her vil du registrere innsjekk og dele ut "lønn" etter endt arbeid. Her er det lurt med orden og kontroll, og holde hodet kaldt når det er stor pågang.

FRIVILLIG-PATRULJE-TEAMET
Dette er drømmejobben for deg som er glad i folk, som alltid har et smil på lur og som elsker å glede andre mennesker. Frivilligpatruljens oppgave er å sørge for at alle de frivillige på Rørafestivalen har det bra, at de alltid har nok drikke, at de får en god kopp kaffe og ekstra påfyll av god energi under hard jobbing. Det er deres oppgave å holde stemningen oppe 24/7. Dette er den hyggeligste jobben du kan gjøre som frivillig, med kos dagen lang i sommersola. 

SALG-FESTIVALMATERIELL-TEAMET (18 år +)
Som frivillig her vil du være med på teamet for salg av festival- og artist artikler og merchandise. Som selger under Rørafestivalen er det viktig at man er effektiv, har system og er god på kundebehandling.

MILJØ-TEAMET
Er du en racer på kildesortering eller generelt opptatt av miljøet? Dette er en utrolig viktig rolle, og som frivillig her er du den som sørger for at festivalområdet skinner og er koselig for alle gjestene våre. Her er det bra og viktig å ha med positive folk som smiler uansett.

CAMPING-TEAMET
Vårt team sørger for at alle camping gjestene har det bra og får all den hjelpen de trenger. Noen av arbeidsoppgavene er å henvise gjestene til sine plasser, holde campingområde i orden og være service innstilt. Dette er en utrolig viktig rolle, og som frivillig her er du den som sørger for at alle campere har det bra og koser seg på festivalen vår. Her er det bra og viktig å ha med positive folk som smiler uansett.

ALLTID-PARAT-TEAMET
Velger du å være med i dette teamet så blir du festivalens reddende engler, dere bidrar der det trengs, når det trengs. Her er det viktig at man ikke er redd for å hoppe inn i ukjente oppgaver på kort varsel, og du må være glad i utfordringer. Det kan være alt fra fysisk tungt arbeid til publikumsservice og litt mer "lette" oppgaver. Men det er viktig å være rask på labben og klar for alt når som helst. Her får du oppleve festivalen fra alle mulige vinkler!

MAT & SERVERINGS-TEAMET 
Er du glad i høyt tempo og festglade folk, er dette stedet å jobbe! Som frivillig her vil du selge mat og drikke, rydde, vaske, fylle på der det trengs i mat & serveringsteltene. I tillegg vil teamet bli benyttet til å servere på enkelte bedriftsavslutninger. Her er det viktig med godt humør og effektivitet. 

BAR-TEAMET (18 år +)
Er du glad i høyt tempo og festglade folk, er dette stedet å jobbe! Som frivillig her vil du stå i bar å selge drikke, rydde, vaske, fylle på der det trengs i baren. Her er det viktig med godt humør og effektivitet.‍

VAKTHOLD-TEAMET (18 år +)
Er du en som kan holde orden? Da trenger vi deg til Vaktold-teamet. Det vil være flere vakthold oppgaver under Rørafestivalen som vakt ved flere av inngangene, vakt ved scenen, vakt på markedsplassen, vakt på konsertområdet m.m.  Her er det viktig at du er meget hyggelig, myndig og bestemt.