MELD DEG PÅ SOM FRIVILLIG HER:

PÅMELDING

ARBEIDSOPPGAVENE  

RIGGE-TEAMET (NB: FØR, UNDER og ETTER festivalen) 
Vi er teamet som gjør Ungdoms-Rørafestivalen, Mini-Rørafestivalen og Rørafestivalen klart for  publikum. Her er mange forskjellige oppgaver.  Her er det alt fra enkle arbeidsoppgaver til mer krevende oppgaver, så det lønner seg å være i ok fysisk form da det også kan innebærer noe tunge løft og rigging.

INNSJEKK-TEAMET
Som frivillig her er du gjestenes første møte med festivalen vår. Her vil du jobbe med bytting av digital billett til festivalarmbånd. Det vil også bli jobb med salg av billetter. Her kan det til tider bli meget hektisk så en god sans for orden og effektivitet er en fordel og at du alltid møter vårt publikum med et smil!

FRIVILLIG -TEAMET 
På Rørafestivalen jobber det mange frivillig. For at dette skal gå smertefritt og at alle frivillige skal ha det bra og få den informasjonen de trenger så er dette teamet nøkkelen for nettopp dette.  Jobben er å sørge for at alle de frivillige har det bra og får mat og drikke! Her vil du registrere innsjekk, dele ut T-shirts og dele ut "lønn" etter endt arbeid. Her er det lurt med orden og kontroll, og holde hodet kaldt når det er stor pågang.

SALGS-TEAMET 
Som frivillig her vil du være med på teamet for salg av festival- og artist artikler og merchandise. Som selger under festivalen er det viktig at man er effektiv, har system og er god på kundebehandling.

MILJØ-TEAMET
Er du en racer på kildesortering eller generelt opptatt av miljøet? Dette er en utrolig viktig rolle, og som frivillig her er du den som sørger for at festivalområdet skinner og er koselig for alle gjestene våre. Her er det bra og viktig å ha med positive folk som smiler uansett.

CAMPING-TEAMET
Vårt team sørger for at alle camping gjestene har det bra og får all den hjelpen de trenger. Noen av arbeidsoppgavene er å henvise gjestene til sine plasser, holde campingområde i orden og være service innstilt. Dette er en utrolig viktig rolle, og som frivillig her er du den som sørger for at alle campere har det bra og koser seg på festivalen vår. Her er det bra og viktig å ha med positive folk som smiler uansett.

ALLTID-PARAT-TEAMET
Velger du å være med i dette teamet så blir du festivalens reddende engler, dere bidrar der det trengs, når det trengs. Her er det viktig at man ikke er redd for å hoppe inn i ukjente oppgaver på kort varsel, og du må være glad i utfordringer. Det kan være alt fra fysisk tungt arbeid til publikumsservice og litt mer "lette" oppgaver. Men det er viktig å være rask på labben og klar for alt når som helst. Her får du oppleve festivalen fra alle mulige vinkler!

PARKERINGS-TEAMET
Her vil du sjekke billetter før de parkerer. Du vil også ha som oppgave å vise bilene til ledige parkeringsplasser. 

BUSS-TEAMET 
Her vil du sjekke billetter før de går om bord i bussene. Du vil også ha som oppgave å styre køene på avgang og ankomst for bussene både i Porsgrunn og på Rørafestivalen.

BAR-TEAMET (18 år +)
Er du glad i høyt tempo og festglade folk, er dette stedet å jobbe! Som frivillig her vil du stå i bar å selge drikke, rydde, vaske, fylle på der det trengs i baren. Her er det viktig med godt humør og effektivitet.‍

VAKTHOLD-TEAMET (18 år +)
Er du en som kan holde orden? Da trenger vi deg til Vakthold-teamet. Det vil være flere oppgaver under de ulike arrangementene. Det være seg vakt ved inngang, vakt ved scenen, vakt på markedsplassen, vakt ved VIP, vakt på konsertområdet m.m.  Her er det viktig at du er meget hyggelig, myndig og bestemt.

SJÅFØR-TEAMET (20 år +)
Har du sertifikat? Da kan du være med i sjåfør-teamet. Der vil du få oppdrag å hente og bringe artister, utstyr og annet. Her er det viktig at du er meget pålitelig, hyggelig, myndig og bestemt.

BACKSTAGE-TEAM (18 år +) - Ungdoms-Røra og Rørafestivalen 
Her tar dere vare på alle artistene. Ser til at alle alt av mat og drikke er på plass og at backstages området er fint og ryddig til enhver tid.

Vi trenger deg for å lage verdens beste festival!! 

Vi ønsker frivillige som er positive og flinke til å jobbe! 

ALDERSGRENSE
14 års aldersgrense for frivillige på Ungdoms-Røra 17. juni 
14 års aldersgrense for frivillige  på Mini-Røra 16. juni

18 års aldersgrense for frivillige på Rørafestivalen 23.-24. juni
18 års aldersgrense for frivillige på Sommerfesten 23.-24. juni

Ingen aldersgrense på opprigging og nedrigging av Ungdoms-Røra, Mini-Røra, Rørafestivalen eller Sommerfesten.

HVOR MYE MÅ JEG JOBBE?

 • 1 vakt = 8 timer jobbing - minimums antall - Ja, du får pauser, mat og drikke
 • 1 vakt kvalifiserer til en dagsbillett - du velger selv hvilken dag.
  Dagsbilletten som du tjener kan du benytte selg eller gi bort til andre.
 • Du kan jobbe så mange vakter du vil.

JOBBE FØR, UNDER ELLER ETTER 
Velg det som passer best for deg.

HVA FÅR JEG SOM FRIVILLIG?

 • CREW-festival T-shirt
 • En FANTASTISK festivalopplevelse 
 • Gratis dagspass til en eller flere festivaldager 
  (Antall vakter du velger å jobbe avgjør dette)
 • God opplæring i de oppgavene du får tildelt
 • Pauser, mat og drikke under vaktene
 • Nye bekjentskaper
 • Verdifull erfaring

VI FORVENTER
Når du er på jobb, er du 100% dedikert til arbeidet du er satt til. Du skal være edru på jobb, møte opp presist og jobbe alle avtalte timer. Vær klar over at dersom du benytter deg av dagsbillett eller 2-dagers billett uten å møte opp til dine avtalte vakter som frivillig, vil du bli fakturert for prisen av disse passene i etterkant.

Vi sørger for at du får vite når du skal jobbe og møte opp, samt at du får arbeidsinstrukser og mat den dagen du jobber. Er du satt opp på vakt under konsertene kan du gå glipp av konsertene mens du er på jobb, men så kan du nyte konsertene når du har fri.

Dersom du ikke kan jobbe, skal du si ifra så fort som mulig.

KAN JEG JOBBE SAMMEN MED EN VENN?
Skriv i skjema hvem du ønsker å jobbe sammen med så skal vi gjøre alt vi kan for at det skjer, men kan dessverre ikke love noe. 

KAN JEG SELV VELGE HVA OG HVOR JEG SKAL JOBBE ?
Du kan komme med ønsker, men det er ikke bestandig vi kan innfri det ønsket.

HVA SKJER OM JEG IKKE MØTER OPP PÅ JOBB?
Når du har skrevet under en samarbeidsavtale, forplikter du deg til å jobbe de timene/skiftene som er avtalt. Du bekrefter da samtidig at dersom du ikke skulle møte opp på jobb, blir du fakturert for festivalpass til full pris, samt for mat og t-skjorte.